Vrijwilliger worden

Stichting Grebbelinie in het vizier is volledig afhankelijk van vrijwilligers voor het kunnen uitvoeren van haar activiteiten. Zonder hun inzet zou het niet mogelijk zijn om het museum open te houden, basisschoolleerlingen les te geven en groepen rond te leiden langs de Grebbelinie.

De stichting is dan ook zeer dankbaar voor de inzet van al deze vrijwilligers.

Om de geschiedenis van de Grebbelinie ook voor toekomstige generaties levend te houden, is het noodzakelijk dat er ook regelmatig nieuwe vrijwilligers zich bij ons aansluiten.

Afgelopen jaar hebben wij gelukkig een aantal nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen, maar wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe mensen die ons willen helpen om het verhaal van de Grebbelinie te kunnen blijven vertellen.

Ook mensen die slechts één of twee dagen per maand tijd hebben, zijn van harte welkom.

Vrijwilligers dragen op verschillende manieren hun steentje bij aan het behoud van de stichting.

Zo zijn er vrijwilligers die zich met name bezig houden met het onderhoud van het museum, de loopgraaf of de kazematten.

Anderen zijn als gids actief in het museum om bezoekers te verwelkomen of schoolklassen les te geven over de geschiedenis van de Grebbelinie.

Weer anderen zijn op de achtergrond actief met zaken als het beheer van de website, social media of het maken van roosters.

Mocht je dus interesse hebben om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan, schroom dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier.

Reeds aanwezige kennis over de Grebbelinie is mooi meegenomen, maar absoluut geen voorwaarde.

De enthousiaste vrijwilligers delen graag hun kennis en zijn te allen tijde bereid om je te helpen in je eigen tempo te groeien in je rol als vrijwilliger.

Contactformulier vrijwilligers


Vriend worden?

Steun ons door vriend te worden van “Grebbelinie in het vizier” voor slechts € 15,- per jaar.

Ja, ik wil vriend worden!

Agenda